Aanvraagformulier

Over ons

Bij het NIBI werken we zeer eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is het aanvraagformulier zo volledig mogelijk invullen. De velden met een sterretje zijn verplichte velden. Als u wilt kunt u aanvullend nog een bericht meezenden. Heeft u de vordering digitaal? Dan kunt u deze als bestand meesturen.

Na ontvangst van uw aanvraag sturen wij uw aanvraag door naar een door ons geselecteerde en gecontroleerde - dus betrouwbare - incassospecialist. De incassospecialist zal vervolgens spoedig contact met u opnemen en voor u aan het werk gaan. Heeft u desondanks toch een klacht? Dan verzoeken wij u deze zo spoedig mogelijk aan ons kenbaar te maken.

Wij werken uitsluitend met no cure no pay incassospecialisten. Met andere woorden: voor uw aanvraag en het gehele incassotraject zullen nooit kosten voor u in rekening worden gebracht. 

 

hetnibi.nl is een merk van Stichting MicroGiften 

Al onze winst komt ten goede aan armoedebestrijding in Nederland.

 

Onze gegevens:

- Stichting MicroGiften / het Nederlands IncassoBureau Intermediair

- De Leeuwebek 33

- 6021 LN Budel

- Telefoon: 0495-223242

- E-mail: info@stichtingmicrogiften.nl

- Kamer van Koophandel: 75762897

- BTW Nummer: NL860388396B01

 

Privacy Statement: Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Wij zullen uw gegevens alleen ter beschikking stellen aan een incassospecialist om voor u het doel - het innen van de vordering - te bewerkstelligen. Op het moment dat dit is geschied verwijderen wij uw gegevens van onze computers. Wij zullen uw gegevens nooit aan andere partijen ter beschikking stellen en/of verkopen. Op onze werkzaamheden is het Nederlands en Europees Recht van toepassing.